donderdag 8 augustus 2013

Vragen?

Heb je wel eens iets aan mij willen vragen, maar dat nooit gedaan? Dan is dit je kans. Zet onder dit artikel je vraag neer, of stuur even een mailtje. Kijk hiervoor op de pagina 'Over Mij'.
Ik zal dan mijn best doen om je vraag te beantwoorden, eventueel in een artikel.

Fijne vakantie nog!

Liefs,
Lisanne

3 opmerkingen:

  1. Okee, tijd voor een vraag :) ik gebruik sinds kort als top coating gel lak. Daardoor blijft de nagellak véél langer zitten, wat ik heeel fijn vind, maar steeds als ik hem op doe dan komen er een soort bubbeltjes in de lak. En dan ziet het er minder mooi uit. Hoe komt dat en hoe is het te voorkomen?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Iris! Bedankt voor je vraag. Ik heb dit ook een keer gehad, heb je net eindelijk je nagels mooi gelakt, en dan verpesten die bubbels je manicure!

      Gebruik je een top coat die gewoon droogt of moet je hier een lamp voor gebruiken? Het is belangrijk dat je, wat voor een nagellak je ook gebruikt, de lak niet schudt. Hierdoor onstaan er kleine belletjes, die wel 2 dagen in je nagellak kunnen blijven. Dit zie je dan ook terug op je nagels. Je kunt beter je nagellak rollen tussen je handen. Hierdoor verplaatst je nagellak minder, en komen er geen belletjes in.

      Voordat je de top coat gebruikt, moet je ook je nagellak goed laten drogen. Dit hoeft nbiet als je een top coat hebt als seche vite, deze gebruik je als je nagellak nog wat plakkerig is.

      Ook wanneer je te dikke lagen gebruikt, kunnen er belletjes op je nagels ontstaan. Het kan ook aan je top coat liggen

      Ik hoop dat je hier iets aan hebt!
      Liefs,
      Lisanne

      Verwijderen
  2. Ik denk dat de lak zelf niet droog genoeg is... ik probeer het vandaag nog eens, thanks!

    BeantwoordenVerwijderen